Koçlar Ortaokulu

WEB https://koclarortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Arslanlı Mah. 3129 Sk. No9 Nazilli/AYDIN
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları doğrultusunda sürekli gelişim ve değişimi benimseyen, teknolojik gelişmelere açık ve bunları yerinde kullanabilen, özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.
MİSYON : İyi bir eğitim ortamında öğrenciyi merkez edinerek onun ilgi ve yeteneğini ortaya çıkarıp sorumluluk ve güven duygularını geliştirerek ileriki yaşamları için gerekli bilgi ve beceriyle donatmak; düşünen, sorgulayan ,araştıran ,kendini ifade edebilen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanına, milletine ve tüm insanlığa yararlı bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İLKOKUL ORTAOKUL NORMAL EĞİTİM
Saatler : 08:40-11:55 12:40-15:00
Yabancı Dil :
Isınma : KÖMÜRLE ÇALIŞAN KALORİFER SİSTEMİ
Servis :
Ulaşım : NAZİLLİ ŞEHİR İÇİ ARABALARI
Yerleşim Yeri : DAHA ÖNCE KASABA İKEN ŞU ANDA NAZİLLİ´YE BAĞLI ARSLANLI MAHALLESİDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE 3km İL MERKEZİNE 45 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2020-2021 yılında 3 tane E-Twinning projesi yapılmış, 2021-2022 yılında 2 tane E-Twinning projemiz devam etmektedir.